ZARZĄD FUNDACJI

MACIEJ CHOLEWIŃSKI – PREZES ZARZĄDU

Aplikant radcowski, absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego. Od 2014 r. zajmuje się sprawami z zakresu prawa cywilnego w jednej z trójmiejskich kancelarii radcowskich. W sferze zainteresowań leżą sprawy z zakresu prawa gospodarczego. Uzupełnieniem wiedzy prawniczej są studia z zakresu finansów i rachunkowości.

MICHAŁ MALESZYK – CZŁONEK ZARZĄDU

Umiejętności zdobyte podczas studiów prawniczych i z zakresu finansów i rachunkowości wykorzystuje w praktyce w pracy w kancelarii radcy prawnego. Miłośnik pracy z ludźmi – odpowiedzialny za organizację szkoleń prowadzonych przez Fundację. Prywatnie – fan piłki nożnej, wierny kibic Lechii Gdańsk.

ARKADIUSZ WĘSIERSKI – CZŁONEK ZARZĄDU

Aplikant radcowski, praktyk, absolwent Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego. Zawodowo związany z jedną z trójmiejskich kancelarii radcowskich. W jego obszarze zainteresowań leżą sprawy związane z prawem podatkowym – swoją pasję rozwija na studiach podyplomowych w tym zakresie na Uniwersytecie Warszawskim.